WTC Zammel zoekt sportieve vrouwen.

WTC Zammel zoekt sportieve dames ! (heren zijn ook nog welkom)

Heb je voor 2020 ook goede voornemens genomen? Was je ook van plan om wat meer te bewegen en rijd je ook nog eens toevallig graag met de fiets? Maar je weet niet hoe eraan te beginnen?!
Kom dan eens kennis maken met WTC Zammel.
Wij zijn een fietsclub die allemaal dezelfde passie delen, fietsen op een gezellige en sportieve manier.
Onze club is verdeeld in 3 groepen zodat er voor elk wel een plaatsje is voorzien.
Onze A-ploeg die vooral uit mannen bestaat met +- 30km/u als gemiddelde snelheid. Uiteraard zijn hier ook vrouwen welkom die hun mannetje kunnen staan.
Onze B-ploeg die zowel mannen als vrouwen bevat heeft een gemiddelde snelheid van +- 27km/u.
And last but not least onze C-ploeg waar de meeste vrouwen er proberen een gezellig boeltje van te maken. Ze doorkruisen het land aan een gemiddelde snelheid van +- 24km/u.
Heb je nog nooit op een fiets gezeten of heb je schrik dat het allemaal een beetje te hard gaat gaan.
Geen nood, START TO BIKE is de ideale manier om te starten. Vanaf 15 januari starten we elke zondag om 9u aan TC Sportec te Zammel.
Op zondag 1 maart start dan het officiële seizoen om 9u.
Tot 1 maart kan je zonder verplichtingen meerijden. Wanneer het officiële seizoen begint mag je 3 ritten vrijblijvend meerijden om dan al dan niet te beslissen of je ons damesteam komt versterken.

Wil je deel uitmaken van ons vrouwenteam kom dan zeker langs en onze damesploeg zal jullie met plezier ontvangen voor een eerste kennismaking.
Of wil je graag eens spreken met één van onze dames, bel dan gerust naar Leen (0496/383654), zij staat je maar al te graag ter woord voor al je vragen.

Tot zondag
WTC Zammel.